HANDELSBETINGELSER

1. Bestilling
Al bestilling foregår via www.luxbeauty.dk

2. Priser
Alle priser er inkl. 25% moms, hvor intet andet nævnes. Der tages forbehold for prisstigninger, valutaændringer, force majeure, afgiftsændringer, udsolgte varer og og trykfejl. Priserne er kun gældende indenfor Danmarks grænser, excl. Færøerne og Grønland.


3. Rabatkoder

Der kan max. bruges een (1) rabatkode per ordrer.

Ordrer hvor der benyttes mere end 1 rabatkoder vil blive annulleret.

4. Ekspedition og Fragt / fremsendelse
Ekspeditions og fragtomkostninger udgør 34 kr. Køber du for 500 kr eller mere er der fri fragt og ekspedition. Ordrer med fri fragt, vil blive sendt som pakke uden omdeling. 
Leveringstid er 2-3 dage, medmindre andet angives. Levering sker med Post Danmark.  

5. Retur / fortrydelse
Skulle du fotryde dit køb kan du returnere varen inden for 14 dage fra den dag du modtager den. LuxBeauty tilbage betaler varens fulde pris. Returfragten betales af kunde. Returretten kan kun udnyttes, såfremt varen er i samme stand og mængde, som da du modtog den. Hvis varen er taget i brug, kan fortrydelse ikke ske. Du må derfor ikke tage varen ud af den pose den er emballeret i.

Varer der returneres ufranco eller pr efterkrav, modtages ikke.

Varen returneres til:

LuxBeauty/LJ Shops ApS

Bredgade 101

5485 Skamby

6. Ordreoptagelsesvilkår
I forbindelse med placering af din ordre, vil vores computer fremsende en E-mail til dig, således at du kan se om din bestilling er korrekt. Ved accept af leveringsbetingelser, accepteres også at denne e-mail ikke kan opfattes som en juridisk bindende ordrebekæftelse, hvorved en aftale er indgået. Men alene et elektronisk svar fra en computer, til at fastslå om det rigtige er indtastet.

7. Vare specifikationer
Specifikationer og relevante informationer omkring vores varer fremgår på de enkelte varers produktsider.

8. Forudbestilling
Ved forudbestilling tager vi forbehold for at grosisten kan have udsolgt af en eller flere varer og det derfor mod forventning ikke er muligt for os at levere de forudbestilte varer.

Skriv til os